Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking ongeopend is. Bij het openen van de verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden, in verband met hygiënische redenen.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan GULDEN SMOKE geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour[at]guldensmoke.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

E-Liquids die u via GULDEN SMOKE koopt hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Voor het retourneren van uw bestelling kunt u het retourformulier hiernaast gebruiken, zodat wij op de hoogte zijn van uw retourzending en deze aan u kunnen bevestigen.

Garantie

De garantietermijn van de ondernemer komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten.

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen bij levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

 

Retourformulier

GRATIS VERZENDING VANAF € 49,-


Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

GRATIS VERZENDING VANAF € 49,-

DIT PRODUCT BEVAT DE ZEER VERSLAVENDE STOF NICOTINE.
HET GEBRUIK ERVAN WORDT AFGERADEN VOOR NIET ROKERS.

meld je aan

GULDEN SMOKE updates

Meld je aan en ontvang de laatste GULDEN SMOKE updates.

De waardering van guldensmoke.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.